Këshilla

Mushkonja tigër Aziatike!

Mushkonja tigër Aziatike është aktive ditë dhe natë! Kjo e bën përdorimin e ilaçeve kundër mushkonjave edhe më të nevojshme gjatë gjithë ditës!

Lexoni udhëzimet!

Mbani mend: gjithmonë lexoni udhëzimet përpara se të përdorni ilaçet kundër insekteve. Ju do t’i gjeni ato në anën e pasme të paketimit.

Për të gjitha pikat e vështira!

TEZA Spraj për milingonat ju mundëson të spërkasni në hapësirat e ulëta dhe të ngushta duke mbajtur kokën e bombulës poshtë. Kjo e bën më të lehtë për ju që të shfarosni milingonat në mënyrë më efektive!

Shfarosja totale!

Dëshironi të hiqni qafe milingonat një herë e përgjithmonë? Për këtë provoni Teza grackë për milingonat. Si funksionon gracka? Milingonat tërhiqen nga ushqimi në grackë dhe e konsumojnë atë. Ato jo vetëm që e gëlltisin atë, por e mbajnë atë në fole për të ushqyer larvat e tyre. Kjo bën të mundur shfarosjen e të gjithë kolonisë brenda pak ditësh.

Mirupafshim Buburreca!

Jeni duke u përballur me një problem të madh me buburreca? Për këtë provoni grackën Teza! Gracka tërheq buburrecat me qëllim për ti ushqyer ato. Pasi ato ushqehen, buburrecat kërkojnë strehim në hapësirat e tyre fillestare, ku më në fund vdesin.

1 2 3