Këshilla

Lehtë për t’u arritur!

Nëse shtëpia juaj përmban shumë mobilje dhe vende shumë të vështira për t’u arritur, Teza Shkumë është produkti i duhur për ju! Aplikuesi i tij i posaçëm mund të arrijë edhe pikat më të vështira!

Jepini fund aromave të forta!

A jeni i ndjeshëm ndaj aromave të forta? Atëherë, provoni TEZA Spraj pa aromë që lufton në mënyrë efektive buburrecat, milingonat, tartabiqët, rriqërat, merimangat, furrëtaret, pleshtat dhe molat.

Vendosja në prizë!

Harrojeni bezdisjen e vendosjen dhe heqjen nga priza të paisjes suaj! Pajisja Teza për tablet dhe lëng vjen me një çelës NDIZ / FIK që e bën përdorimin e saj shumë më të lehtë! Së fundmi, ajo përmban një spinë rrotulluese që i jep mundesi të vendoset në priza vertikale!

Teza Spirale

Mos harroni! 1 Teza Spiral është gjithçka ju nevojitet për të mbuluar një sipërfaqe prej 40 metra katror! Për hapësira më të mëdha të jashtme, vendosni më shumë spirale rreth zonës që dëshironi të mbuloni!

1 2 3